Despre

Acesta e blogul revistei Mămăliga de Varșovia / Mamałyga Warszawska – lansată în noiembrie 2014. Suntem un grup de vorbitori de limbă română și locuim, cum se și poate intui, în Varșovia. Edităm singura publicație de limbă română tipărită în Polonia. Vă îndemnăm să ne citiți și să ne placeți! 🙂

Publicăm texte cu aromă literară dar şi scrieri despre viaţa noastră în Polonia sau chiar idei de reţete de gătit româneşti. Vom publica şi poze şi ilustraţii interesante. Suntem deschiși la colaborare!

Ne puteți trimite opiniile şi textele voastre la mdevarsovia@gmail.com sau să comentați în josul textelor deja publicate!

4 gânduri despre „Despre

  1. Buna Seara,
    Sunt o ardeleanca stabilita de ceva vreme la Varsovia, va citesc cu placere si interes si as vrea sa contribui si eu la realizarea revistei voastre..As vrea sa va cunosc pe toti cei care scrieti aici, frumos si cu aplomb si..sa stam de vorba! Cu prietenie, Adina

    Apreciază

  2. Salut Adina, ne bucuram sa auzim ca ne urmaresti! 🙂
    Suntem deschisi la orice fel de colaborare!
    Asteptam contributiile tale la mdevarsovia@gmail.com! Speram ca in scurt timp sa facem o si o italnire mai mult sau mai putin oficiala cu membrii redactiei! Tinem legatura!

    Apreciază

Lasă un comentariu